Vecka 36

"Om du väntar ditt första barn ligger det troligtvis i rätt position nu, uppochned. Tycker du att bebisen rör sig något annorlunda mot de första rörelserna? Det kan bero på att det är trångt därinne, men är du minsta orolig prata med din barnmorska. Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan det minskar snarare eftersom din kropp absorberar en del av det. Hjärnan är färdigväxt. En del psykologer säger att barnet redan nu är medveten om sitt "jag" eftersom det kan svara på saker med till exempel sparkar. Vikt 2 800 gram."

- Vårdguiden

Skriver detta inlägg från min mans dator som är en Mac och det verkar inte som att blogg.se är så anpassat för Mac för jag kan inte redigera inlägget någonting. Lite typiskt med tanke på att jag själv kommer skaffa en Mac så snart jag har råd, så då blir det väl till att byta blogg sen om man vill fortsätta... Igår var vi på middag hos en jobbarkompis till min man och hans sambo. Dom ska ha barn i mars. Väldigt god mat var det och såklart väldigt trevligt! Dom var hos oss på middag första advent och nu var det vår tur att få se hur dom hade det. Jättemysigt, dom bor i radhus typ. Hon hade bla köpt en amningskudde, något som verkade väldigt praktiskt så det ska vi också köpa. Härmaporna =P Vi ska strax åka in till stan, men amningskudde får det bli någon annan dag. Vi fick presentkort på Babyproffsen i julklapp så vi tänkte köpa den där men dom har stängt idag. Däremot ska jag se om jag hittar någon amningsbehå på Twilfit. Har köpt en sån där stödtop på Apoteket också. See ya!

PS. Det är nåt konstigt med blogg.se. Inläggen tar SUPERlång tid att komma ut. Jag postade ett inlägg i fredags som ännu inte kommit ut på bloggen (nu är det söndag)... Får se när det här läggs upp då. DS.

PS2. Var tvungen att redigera det här i efterhand från min dator, såg ju förskräckligt ut!!! DS.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Inne och kollar läget och önskar god fortsättning! Undrar vem i vår "grupp" som får först...?

2009-01-05 @ 21:02:37
URL: http://lillplupp.wordpress.com
Postat av: Kattis

Hej hej!



Vi tänkte också köpa en amningskudde men gjorde inte det, och det är jag glad för. Behövde ingen då en vanlig kudde gjorde jobbet. Onödiga pengar bara (det säger de flesta jag känner som haft en... föutom chefens fru) Nu när lillstumpan snart är 15 veckor - (och har ätit potatis för första gången i dag!!!) skulle jag vilja ha en. Låter kanske skumt, men den sägs vara praktisk när bebisen ska lära sig att sitta på golvet! :-D



Kram!

2009-01-07 @ 18:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0