Äntligen hemma!

Känns som att vi inte gör annat än ränner! Var till Luleå över påsk (1,5 veckor), var hemma knappt två veckor sen åkte vi till Sthlm över en natt för att hälsa på släkt och vänner och gå på bröllop (var bara på vigseln), sen hem en dag och sen åkte jag, Leo och Storm med mamma och pappa upp till Luleå. Maken åkte på kurs i Nyköping på tisdagen och kom upp till Luleå i fredags för att vi sen skulle köra hem tillsammans igår. Puh... Två resor tur och retur till Luleå på en månad alltså, det blir ca 288 mil. Behöver jag säga att Leo och Storm är lite less på att åka bil nu? ;) Och mer blir det! Men ingen mer resa upp till Luleå tror jag dock, bara Åland och Mora. Vi hade först tänkt åka själva till Åland på semestern också, typ en vecka, men nu vill vi bara njuta av lugnet här hemma istället! =)

Ja, ska väl skriva lite om det som hänt då!

Uppe i Luleå har det såklart varit massor av besök och att åka bort och hälsa på släkt och vänner. Första rundan upp kom vi hem med en hel bag fylld med nya kläder! Nån enstaka stl 62 (som han har nu) och resten blandat i 68, 74 och 80, perfekt!

I Sthlm träffade vi en gammal jobbarkompis till maken och käkade lunch med henne, hennes sambo och deras lilla dotter Molly, 6 månader. Vi var på gamla stamhaket Mon Ami (eller som vi också kallar det, Onani... dålig humor ja vet =P) och åt klassikern Grillbiff med pommes och beasås, mums! Molly var en riktig sötis och log som bara den!

Sen åkte vi till en av makens bästa vänner som nyligt flyttat tillbaks till Stockholm med sin sambo och deras dotter Juni, född på alla hjärtans dag för drygt ett år sen. De bor i en helt underbar nybyggd fyra i Solna och där sov vi också till lördagen då vi skulle på bröllop. Juni tyckte visst om Leo för han fick flera pussar, så söta var dom! Juni är ett riktigt busfrö och söt som socker!

Lördagen var vi till syrran en sväng, hon har fått så fint i sin lgh! Pappa har satt upp en vägg så nu har hon en tvåa, och det var jättefint med tapeterna och gardinerna, de nymålade skåpluckorna, nya vitvarorna osv osv. Nice! Sen åkte vi på bröllop i Fjärilshuset vid Hagaparken. Min kusin gifte sig där, men vi var bara där på vigseln. Ville inte riskera att förstöra festen om Leo hade haft en dålig dag och så ville dom eg inte ha småbarn på festen. Men dom sa att det gick bra med Leo eftersom att han fortfarande ammar men vi ville ändå låta dom ha sin fest ifred =) Det var ändå skönt att få åka hem och hinna ta det lite lungt innan mamma och pappa kom på söndagen för att vi sen skulle köra uppåt på måndag morgon. Leo var iaf ett föredöme på vigseln, sa inte ett ord! =D

Det var lite om det som hänt. Så blir det när man inte skriver på en gång, då blir det så mycket som har hunnit hända så man orkar inte skriva allt. Jag lovar att det ska komma bilder också, snart snart! Har bara inte lyckats få det att funka än, så jag måste leta fram den externa minneskortläsaren och se om det funkar med den istället. Men inte nu... Nu kommer snart svärmor så ska vi ut på prommis allihopa. Hon är ledig idag. Maken däremot blir nog sen idag för det var så mycket på jobbet... suck. Trist. Bläääää.

Over and out.


Kommentarer
Postat av: junis pappa

sambo. bah! blivande fru om jag får be! kram på er!

2009-05-12 @ 17:11:01
URL: http://lintotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0